Retur & reklamation

Reklamation

Om en vara avviker från vad som följer av avtalet mellan dig och K-berg eller på annat sätt inte motsvarar den beskrivning av varan som K-berg har givit, kan varan returneras. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten, reklamationsrätten omfattar t ex inte fel orsakade av normalt slitage. Reklamation till K-berg ska göras inom skälig tid, dock senast inom två månader. Vid reklamation, kontakta kundtjänst.

Retur

Vid retur står du risken för varan, därför är det viktigt att varan inte kan komma till skada under transporten. Varan ska vara oanvänd och skickas tillbaka i oskadad originalförpackning om en sådan medföljer, samtliga etiketter ska sitta kvar på kläder och eventuella manualer ska skickas med.

Det är viktigt att ytteremballage används och att tejp eller annat material inte klistras på originalförpackningen.

Vid retur av produkterna rekommenderar vi starkt att vårat originalemballage används, för att säkra en trygg transport. Du står själv för returfrakten.

Vi har en returhanteringstid på 30 dagar.

Returer kan inte skickas mot Postförskott/Efterkrav. Efter mottagen och godkänd retur kommer återbetalning att ske inom trettio (30) dagar från det att K-berg tog emot returen. Återbetalning sker endast genom insättning till bankkonto alternativt tillbaka på ditt kort om du gjort en kortbetalning, ej kontant.

För att möjliggöra en eventuell retur behöver du kunna påvisa köp och K-berg rekommenderar att du sparar orderbekräftelse och betalningsreferens som kvitto på ditt köp. För information eller hjälp vid retur, kontakta K-berg kundtjänst.

    JavaScript seem to be disabled in your browser.

    You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.