Om oss

K-berg.se startades 2012 och har idag webbshop, lagershop och har idag ett väl utbyggt återförsäljare nät.

I vår webbshop hittar du allt inom belysning. Vi har ett brett sortiment av LED Extraljus, Extraljusrampar, Ficklampor samt ett stort utbud av tillbehör för att underlätta installationen.

All personal på K-berg har lång erfarenhet och går på utbildningar och besöker mässor varje år, för att ständigt vara uppdaterade om det senaste på marknaden.

Varumärken som du hittar hos oss idag är: KB Light Division, Rigid Industries, Mega Flash, Hella, Osram, Philips, Bosch mm.
I vår webbshop hittar du alla våra produkter och kan snabbt och smidigt se lagerstatus och leveranstider. Enkelt att handla med bra och många olika betalningsalternativ, men framför allt snabba leveranser. Det finns även möjlighet att köpa beställa och betala på hemsidan och välja att hämta varorna hos någon av våra återförsäljare.

Något som vi är otroligt stolta över: att vi kan leverera kvalitetsprodukter till ett lägre pris utan att kompensera på kvalitén.

K-berg´s vision är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla ett utvalt utbud av bra kvalitetsprodukter.

Tveka inte att prova oss - vi kommer göra allt för att göra dig nöjd!

Adress
Kellgrensgatan 10 2tr 

Organisationsnummer
559034-0518

Början av 2016 investerade vi en egen fotostudio.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.