Mellandagsrea

De flesta är nog överens om att mellandagsrean vid jul hör till en av våra mest populära realisationer, eller som det kallas i vardagligt tal, reor. För många är mellandagsrean ett välkommet och lättsamt avslut av julhögtiderna där man för en gångs skull kan köpa det man själv vill ha. Trots sitt namn är det numera ingen ovanlighet att mellandagsrean startar redan på jul- eller annandagen. Ofta håller den sedan på till någon gång i januari. Sedan internets genombrott har traditionen växt lavinartat även i näthandeln och mellandagsrean hos oss är förstås inget undantag. 

Passa på att köpa belysningen du behöver!

Som många redan vet är December en kostsam och det är lätt att sätta sig själv åt sidan för att köpa julklappar, julmat mm. Mellandagsrean hos oss är ett perfekt tillfälle att ta tag i det problemet. Januari är en ganska tråkig månad med mycket mörka timmar och det händer kanske inte så mycket, därför vill vi förgylla Januari och resterande av det nya året med belysning som du har nytta av. LED extraljus, Ljusramper, Blixtljus, Arbetsbelysning är bara några av de olika kategorierna du kommer hitta kanonbra priser på. 

Dela upp dina utgifter

Eftersom vi har ett samarbete med Klarna så kan vi erbjuda förmånliga betalningsmetoder. Te.x. kan du handla i december och betala först 30/1-2018. Du kan också välja att dela upp dina utgifter på 3, 6, 12 eller 24 månader. Läs mer om detta här (länk). 

K-berg´s bästa Mellandagstips

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.