Köpvillkor

Vi erbjuder fem av dom populäraste betalningssätten - kortbetalning, postförskott, faktura & delbetalning via Klarna, Paypal. Du kan läsa mer om varje betalsätt här nedanför.


Kortbetalning

Vi samarbetar med DIBS för att genomföra säkra kortbetalningar i vår Internetbutik. Ni fyller i kortnummer, giltighetstid och säkerhetskoden som finns på kortets baksida. Allt informationsutbyte överförs krypterat vilket gör att informationen blir insynsskyddad och omöjlig för utomstående att läsa.

3D-Secure teknologin är utvecklad av VISA och Mastercard och syftar till att identifiera kortinnehavaren vid köp online. Identifieringsprocessen är likvärdig den som används vid bankomatuttag och som bygger på att en personlig kod/lösenord används i samband med köpet. Med denna teknik kan du som kund vara säker på att ditt kort inte nyttjas av obehörig.


Faktura via klarna

I samarbete med Klarna erbjuder vi att betala mot faktura med 14 dagars förfallodatum. När du fyller i ditt personnummer i kassan så görs en kreditupplysning, när du är godkänd av Klarna kan köpet med fakturabetalning genomföras. Fakturan skickas tillsammans med din försändelse.

Det kostar 29 kr att betala sin order mot faktura.

Fullständiga villkor kan du läsa här!


Postförskott

Med Postförskott betalar ni hela beställningen direkt till ert postombud i samma stund som ni får paketet i hand, betalning kan då ske kontant eller med kort. Paketet anländer till ert lokala postombud och ni meddelas om detta, antingen genom en avi i postlådan eller genom ett sms om ni valt det vid beställningstillfället. Det kostar 70 kr att betala sin beställning mot postförskott.


Delbetalning via Klara

I samarbete med Klarna erbjuder vi även delbetalning. Minimum för delbetalning är att ordervärdet uppgår till minst 1000:-. En kreditupplysning görs genom att du anger ditt personnummer, detta för att du skall kunna godkännas som kund för delbetalning. En faktura skickas till dig separat från Klarna. Med den skall föregående månads inköp betalas. Det innebär att du har minst 30 dagar på dig att göra din första delbetalning. Som minst kan du betala 1/24 av totalbeloppet så länge det inte understiger 50 kr. Du kan när som helst välja att betala av hela fakturan. Klarna tar ut en ränta på 1,625% per månad och en aviavgift på 29 kr per månad.

Fullständig kontoinformation

Fullständiga köpvillkor Klarna konto (.pdf)


Frakt & Leverans

Med ett välutvecklat logistiknätverk anser vi DHL som bästa alternativ för snabba och säkra leveranser, du kan givetvis välja posten som leverantör också.


Leveranstid:

För lagerförda varor är leveranstiden till ditt ombud 1-5 arbetsdagar. Till en del orter och för gods som körs ut av lantbrevbärare tar det ibland en dag längre. 


Leveransalternativ:

DHL (Privatkund)
Skickas till ditt lokala utlämningsställe. Leveranstid ca 1-4 arbetsdagar.

DHL (Företagskund)
Leveransen skickas till företagets adress. OBSERVERAR att någon fysisk person måste finnas på plats för att kvittera ut paketet (om inget avtal finns).

Postpaket (Privat)
Skickas till ditt lokala utlämningsställe. Leveranstid ca 1-4 arbetsdagar.

Postpaket (Företagspaket)
Leveransen skickas till företagets adress. Leveranstiden är ca 1-5 dagar. OBSERVERAR att någon fysisk person måste finnas på plats för att kvittera ut paketet (om inget avtal finns).Leveransskador
Hämta aldrig ut varor där emballaget ser skadat ut. Reklamera leveransen direkt hos ditt postombud och kontakta kundtjänst så att vi kan skicka en ny order under tiden Posten gör en reklamation för vår räkning, du skall aldrig bli drabbad av skadat gods.

Be ditt postombud skicka tillbaka paketet till K-berg och skriva anledningen till returen på paketet.


Leveranssäkerhet
Vi skickar order till angiven adress. När vi packat din order får du ett mail med ditt spårningsnummer. Alla försändelser ligger hos ombudet i 14 dagar innan det skickas tillbaka till oss.

Om avi eller SMS ej skickas från ert lokala postkontor går det att lösa ut paketet med kollinummer och legitimation.

Alla försändelser är försäkrade när de lämnar K-berg.Ej uthämtad order

Paket ligger i 14 dagar hos postombudet innan det skickas tillbaka till oss. Skulle du inte hämta ut paketet inom denna tid tid skickas det automatiskt tillbaka.

För ej uthämtade ordrar som returneras till K-berg.se fakturas ni som kund för fraktkostnader och administration.Ångerrätt, retur och byten

Levde inte varan upp till dina förväntningar?

Hos K-berg har du öppet köp i 30 dagar från det datum du hämtat ut ditt paket!

Vid reklamation, ångrat köp eller byte är det några saker du ska tänka på:

  • Kontakta alltid kundtjänst innan ni skickar tillbaka en produkt, detta för att vi ska kunna hantera returen för er med en förregistrering hos oss.
  • Produkten skall inte ha används eller kommit till skada vid ångrat köp eller byte. Ni kan öppna förpackningen och kontrollera produkten om förpackningen är återförslutningsbar.
  • Vi råder att inte tejpa direkt på originalförpackning vid retur. Packa alltid varan i en extra yttre kartong.
  • Elektroniska, lackerade och monterade produkter godkänns ej för retur.
Såhär gör du:

Kontakta kundtjänst, packa och skicka tillbaka produkten med en kopia på ditt kvitto eller faktura, samt ditt kontonummer och skicka till adressen nedan.
Återbetalning sker löpande och i de flesta fall finns den på ditt konto inom 5-7 arbetsdagar.


Retur- och postadress:

Bofolder Förvaltning AB

Kellgrensgatan 10 2tr 

112 51 Stockholm

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.